Deze blog is wat over tijd

Het is al even geleden dat ik nog wat neerpende over wat er zo al gebeurd is de laatste tijd. Dat is omdat er niet zoveel te vertellen is, tenzij ik je van dag tot dag zou vertellen wat ik eet enzo. Ik ga tegenwoordig wat meer uit met de vrienden die hier in de buurt wonen. De activiteiten die door de locale kerk waar ik ga georganiseerd worden zijn ook leuk. Ik had het wel nodig zo wat meer uit te gaan.

Einde mei was het de eerste verjaardag van mijn neefje. Ik ben een heel trotse tante. Het weekend daarop gingen we naar Birmingham Expo. Daar besteedden we meer tijd aan het spelen van Pathfinder dan rond te kijken naar wat er allemaal tentoon gesteld werd. 

In juni begon ik een aantal nieuwe dingen zoals vrijwilligerswerk en ik begon ook aan het runnen van mijn allereerste Pathfinder campagne. Ik vind het echt spannend. We speelden die maand ook nog een D&D spelletje in de Midlands met vrienden en familie daar.

In juli gingen we naar PaisoCon – echt leuk – en de week daarna schilderden en vernisten ik en mijn schoonpa een hoop dingen op de benedenverdieping hier in ons huisje. Aan het einde van juli had ik nog eens een interview voor een job. Ik ben heel blij dat daar eindelijk positief nieuws van kwam. Mijn brief zit in de bus en het zou normaal niet te lang mogen duren eer ik kan beginnen. De vrijgezellen van mijn zus vorig weekend voelde een beetje als beloning voor mijzelf ook. Het was nog maar de tweede keer dat ik naar een wellness ging. Het was echt super plezant en zeer ontspannend.

Ik zei je toch dat het niet zoveel was voor de tijd die voorbij is gegaan. Tot de volgende!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s